Det tager kun 10 minutters forberedelse Selvom sangria ikke er en cocktail i traditionel forstand, gør krydderier fra cocktails verden det så godt... Gennem årene og efter hundredvis af tests fandt jeg endelig mine foretrukne krydderier til den: Tør citrongræs, citrusskræl, rosmarin, anis, cognac og sherry og selvfølgelig den klassiske muskatnød, kanel og nelliker. Jeg anbefaler at tilføje så mange frugter som muligt. Når sangria serveres med frugter, kan man sige, at deres formål vil være at absorbere alkoholen fra vinen og forberede en lækker bid mellem slurke. Varm, beruset frugt, og lige så vigtigt at give et dekorativt touch til glasset.
Ingredienser:
1 flaske rødvin
150 ml cognac
Appelsinskal fra en hel appelsin
Citronskal fra en hel citron
En håndfuld tørt citrongræs
6 kanelstænger
1/2 teskefuld muskatnød
5-8 stjerneanis
150 gram brunt sukker opløst i 50 ml kogende vand
2 pærer skåret i tern
Saften fra den skrællede citron og appelsin

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.