homemade

En opskrift på varm sangria til en hjemmelavet og berusende vinter

En opskrift på varm sangria til en hjemmelavet og berusende vinter

Det tager kun 10 minutters forberedelse Selvom sangria ikke er en cocktail i traditionel forstand, gør krydderier fra cocktails verden det så godt... Gennem årene og efter hundredvis af tests fandt jeg endelig mine foretrukne krydderier til den: Tør citrongræs, citrusskræl, rosmarin, anis, cognac og sherry og selvfølgelig den klassiske muskatnød, kanel og nelliker. Jeg anbefaler at tilføje så mange frugter som muligt. Når sangria serveres med frugter, kan man sige, at deres formål vil være at absorbere alkoholen fra vinen og forberede en lækker bid mellem slurke. Varm, beruset frugt, og lige så vigtigt at give et dekorativt touch til glasset.

Så jeg har lavet en hjemmelavet og nem opskrift til dig!
Ingredienser:
1 flaske rødvin
150 ml cognac
Appelsinskal fra en hel appelsin
Citronskal fra en hel citron
En håndfuld tørt citrongræs
6 kanelstænger
1/2 teskefuld muskatnød
5-8 stjerneanis
150 gram brunt sukker opløst i 50 ml kogende vand
 2 pærer skåret i tern
Saften fra den skrællede citron og appelsin
 
Varm alle ingredienserne op ved medium varme i cirka 5 minutter, bring det i kog og skru ned for varmen i endnu et minut og fjern det fra varmen og lad det stå i mindst 3 minutter. Undgå overkogning, da det kan fordampe for meget alkohol. Server i en kop pyntet med frugtskaller og krydderier. Kan opbevares i køleskabet i to uger.
En varm velkomst til dig,
Yotam

Læs næste

Vi stoler på skotsk whisky!
To sider af en krydret margarita

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.